• hoevelaken@trainingsschoolaw.nl
  • 06-83162144
  • 06-83162144
 

Even voorstellen

Maak kennis met Petra

Hallo, ik ben Petra Donselaar-Blom, het trotse gezicht achter Trainingsschool AW Hoevelaken. Altijd omringd door honden van verschillende rassen en groottes, heb ik een schat aan ervaring opgebouwd in het opvoeden en trainen van deze trouwe viervoeters - mijn levenslange passie. Of je nu ontspannen met je hond wilt wandelen, of je puppy de beste start wilt geven, bij Trainingsschool AW Hoevelaken help ik je jouw hond de beste versie van zichzelf te laten worden.

Enkele jaren geleden heb ik mijn droom verwezenlijkt door mijn eigen kennel, "Donselaar LabraDoodles", te beginnen, gespecialiseerd in Australian Labradoodles. Ondanks mijn uitgebreide ervaring, had ik problemen met wandelen en het beheersen van het gedrag van mijn eigen Labradoodles. Deze uitdaging inspireerde me om de methode van Anniek Winters te volgen. Na het met succes afronden van mijn opleiding, heb ik met veel enthousiasme en toewijding Trainingsschool AW Hoevelaken opgericht om mijn passie te delen en andere hondenbezitters te helpen.

Maak kennis met Petra

Ik geloof sterk dat de basis van een goede relatie tussen hond en baasje bestaat uit drie cruciale elementen: "Liefde, Respect en Vertrouwen". Zonder één van deze, raakt de verstandhouding uit balans. Heb je de wens om het beste uit jezelf en je hond te halen? Wil je een rustige, zelfverzekerde, en besluitvaardige leider zijn? Bij Trainingsschool AW Hoevelaken, richten we ons in onze trainingen vooral op de gemoedstoestand en energie van zowel baasje als hond.

Door je te verdiepen in hondenpsychologie en de specifieke behoeften van je hond, volgt je hond je op een natuurlijke manier. Het zou mij een groot genoegen zijn om jou en je hond (ongeacht het ras!) te begeleiden naar deze ultieme relatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen creëren we iets moois, want honden volgen altijd een kalme, zelfverzekerde, en assertieve leider.

Ik kijk ernaar uit je binnenkort te mogen verwelkomen bij Trainingsschool AW Hoevelaken!

Direct met je hond aan de slag?

Wil jij direct investeren in de relatie tussen jou en je hond en met één van onze trainingsmodules aan de slag? Boek dan hier!